Tuesday, November 25, 2008

Lesedag nr 2

Jeg syns jeg har et greit lesesystem nå, begynte å lese pensum i går - eneste er at jeg må gire opp noe veldig om jeg ikke skal få et helvetes stress de siste par dagene. (får det sikkert uansett men..)

I dag har jeg lest om David Hume og hans teorier om standarden for smak, og Edmund Burkes teorier om det skjønne og det sublime. Med andre ord ikke så veldig mye, men jeg har iallfall fått det med meg. Planen for i morgen inkluderer Lessing, Kant, Schiller og Baudelaire. Jeg har rett og slett ikke energi til å lese om kvelden.. desverre. Men skal sette meg opp greie mål for hva jeg kan rekke å lese på dagene og så ekstrabonus-mål for kveldene om jeg orker. Sånn som nå... er klokka halv ni... og jeg har bare lyst til å legge meg. Jeg er iallfall ikke i det kunnskapshungrige hjørnet for å si det sånn.

De siste dagene har Jonas våknet hele tiden om natten også.. Virker som om han har luft i magen, og virker som om han klør mye i hodet.. Uansett litt skremmende, han har havnet oppi senga sammen med meg til slutt hver natt, nytter jo ikke å stå opp og roe han ned hver halvtime natten igjennom heller. Sånn kan det jo ikke være når babyen kommer.. Hvis det er luft i magen så bør det jo være relativt forbigående, kløing i hodet bør det vel også være noe å gjøre med.. Men er lett å skape uvaner, så bør jo ta tak i det jo før jo heller..

2 comments:

hildeG said...

hvor er pappaen?...

Elizabeth said...

Det har jo ingenting å si hvem som går inn og trøster han om natta så lenge han like fullt våkner med et brøl hver halvtime.. ikke levelig for noen i nærheten. Men i natt gikk det bra. Spørs om ikke han bare har et veldig sensitivt sovehjerte så med en gang det er noe gæærnt så går det utover søvnen. Sov hele natta på rommet sitt og prompa betraktelig mindre i natt ;)