Thursday, December 4, 2008

300-400 g større pupper

DinBaby.com/barnimagen.com har en tjeneste hvor du registrerer deg og termindatoen din, slik at du hele tiden kan logge på og finne ut hvilken uke du er i og hvor mange dager/uker det er igjen til termin, i tillegg til mer eller mindre relevant info om ting som skjer i svangerskapet. I dag kunne de fortelle meg blant annet at "God dag Eirin! Du er i dag i uke 36 og har 37 dager (5 uker) til termin.. babyen er så og så lang og veier så og så mye, og brystene dine er 300-400 g større enn vanlig nå.." WTF?! Det er de vel ikke? Eller skrekk og gru ; hadde jeg ikke vært gravid nå så hadde de vært 300-400 g mindre?! (Egentlig har jeg ikke begrep om hvor mye 300 g pupp er men det høres ut som ganske mye fra eller til akkurat her i gården..)

Jeg gleder meg ikke det grann til å få tilbake en sånn slarkete beinrangelkropp uten pupper - jeg vil bli en av de som aldri blir kvitt de siste 5-10 kiloene jeg! I mitt tilfelle hadde det vært helt ypperlig, om de var passe jevnt fordelt. Kanskje jeg blir det også, i og med at det er vinterstid, mye innesitting, mye spising - kanskje ikke amming 3294809 ganger i døgnet sånn som med Jonas? Kanskje ikke like mye nattevåk? Kanskje jeg rett og slett blir sittende i sofaen et halvt års tid og spise? :D Umulig å si altså.. men jeg er ikke redd for å få for store pupper i alle fall.

3 comments:

hildeG said...

hihi
Er du sikker på at det er lurt å skrive så mye om pupper i en helt offentlig blogg...?;)
Du kan antagelig tenke deg hva slags typer som googler pupper...

Elizabeth said...

å herremin.. hvem bryr seg. de som googler pupper mister nok fort interessen når de kommer til min blogg, de er nok neppe ute etter sånne type bekymringer.

Jeg venter til jeg har blitt en seriøs businesswoman (eller noe) og/eller til jeg får unger som er store nok til å bli flaue før jeg gidder å begrense meg så fryktelig i bloggen ;)

Vibeke LSH said...

He,he...kan du tenke deg hvor mange rare søk det er på www.ammehjelpen.no til tider? "Viagra", "pumping",
"sugetak"...